Известие

Collapse
No announcement yet.

Автоматичен или ръчен гюрук

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз не го преимам като гъзария, на светофар или в задръстване си е голямо удобство (жалко, че няма как да се сваля и вдига в движение). Ръчния гюрук е класика спор няма, ама колата да е преди 80та година. А относно подръжката си е като всичко по Алфата гледа ли се не ти създава ядове .

Comment

Преди да си купя колата и аз не знаех, че има ръчен гюрук по принцип, но свикнах така и ми отнема не повече от 15-20 секунди да го пусна. Ел.гюрука по принцип си е една екстра повече, която би трябвало да оскъпява крайната цена на колата ама това е друга тема.

И един въпрос към колегата SGB - твоя спайдър случайно да си го купувал от една автокъща на бул.Тодор Александров?

Comment

Не колега, колата не е купувана от България, докарахме си я на самоход от Германия.

Comment

аз преди...вече 6 години, когато си я купувах, единственото ми изискване беше да е здрав мотора (не раждал) и да е ръчен гюрука.
          Толкова много прецакани съм виждал ел., че твърди не исках.
          Не казвам, че е лошо, но ми стига благината, че гюрука изцяло се скрива и не вдига шум и събира боклуци.
          Но всеки трябва да си купува, каквото му е на душата в крайна сметка
          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
            аз преди...вече 6 години, когато си я купувах, единственото ми изискване беше да е здрав мотора (не раждал) и да е ръчен гюрука.
            Толкова много прецакани съм виждал ел., че твърди не исках.
            Не казвам, че е лошо, но ми стига благината, че гюрука изцяло се скрива и не вдига шум и събира боклуци.
            Но всеки трябва да си купува, каквото му е на душата в крайна сметка
            колега от отдавна не си се мяркал в форума къде се изгуби !
            ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

Working...
            X